Bel ons op: 088-066 5020

Een vreedzame scheiding start bij Maeglink

Wanneer de wegen scheiden, is een zachte overgang zeer belangrijk. Ontdek tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek hoe onze scheidingsmediation je kan helpen om deze moeilijke periode met respect en waardigheid te overbruggen.

Hoe wij zorgen voor een zorgeloze scheiding

Vind snel rust

Onze mediators maken het makkelijker om rustig en snel tot afspraken te komen. Samen vinden we de weg vooruit.

Besparen zonder zorgen

Zeg vaarwel tegen hoge kosten en lange wachttijden. Met onze hulp regel je alles sneller en houd je meer over voor je nieuwe start.

Kinderen eerst

Kinderen verdienen het beste. Wij helpen jullie om samen de beste beslissingen te nemen voor hun geluk en toekomst.

Wat zeggen onze klanten?

Over Maeglink

Wanneer jullie twijfelen tussen een advocaat of een mediator, biedt Maeglink een mooie tussenweg. De mediators zijn namelijk juridisch opgeleid, waardoor zij ook de juridische denkwijze van een advocaat meenemen in de gesprekken. Ook hebben de mediators een MfN-opleiding gevolgd, waardoor zij de kwaliteit van hun werkzaamheden als mediator kunnen waarborgen. Jullie krijgen hierdoor het totaalpakket voor een lager tarief dan wanneer jullie beiden een advocaat in de arm nemen.

Maeglink beschikt verder over SKJ-geregistreerde mediators die gesprekken kunnen voeren met jullie kinderen. Deze gesprekken zijn van belang, omdat hierdoor de stem van het kind wordt gehoord en kan worden toegepast bij het opstellen van het ouderschapsplan. Bij Maeglink geloven wij namelijk dat de stem van het kind dient terug te komen bij het maken van afspraken over de toekomst.

Plan gratis kennismaking

Laat onderstaand jouw gegevens achter en we nemen telefonisch contact op om een geschikt moment voor een kennismaking te vinden.

Welkom bij Maeglink , waar we streven naar een oplossingsgerichte aanpak voor conflicten. Onze missie is om betrokkenen te helpen bij het vinden van een oplossing die werkt voor iedereen

Quick Links

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van mediation door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

(088) 066 5020

Neem contact op

Info@maeglink.nl

Stuur ons een mail

Zuiderzeelaan 25

Ons hoofdkantoor in Zwolle