Maak een afspraak

(088) - 0665020

Almere

De mediators van Maeglink in Almere bieden professionele hulp bij het efficiënt en effectief oplossen van geschillen

Plan een kennismakingsgesprek

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met een van onze mediators in Almere

Mediation in Almere

Maeglink is een organisatie die gelooft in de kracht van mediatie als middel om conflicten op te lossen. In tegenstelling tot een rechtszaak, is mediatie een snellere en efficiëntere manier om tot een oplossing te komen. Voor mensen die op zoek zijn naar mediation in Almere, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze deskundige mediators. Vanaf onze locatie in Almere werken zij dagelijks aan het oplossen van conflicten, met als doel om de beste oplossing te vinden.

In onze veilige en respectvolle omgeving kunt u samen met onze mediators praten over uw conflict en samen zoeken naar een oplossing die voor alle partijen werkt. Onze mediators hebben een uitstekende training, ervaring en kwalificaties, wat hen de ideale keuze maakt voor bedrijven, organisaties, individuen en gezinnen in Almere en omgeving. Kies voor een effectieve en efficiënte manier om conflicten op te lossen en neem contact op met Maeglink.

Waarom deze mediator in Almere?

De mediators van Maeglink in Almere bieden professionele hulp bij het efficiënt en effectief oplossen van geschillen. Ze beschikken over jarenlange ervaring en zijn opgeleid in conflicthantering. Ze geloven dat conflicten vaak voortkomen uit miscommunicatie en onbegrip en zijn gericht op het verminderen van deze problemen. Het team van mediators streeft naar snelle en duurzame oplossingen en hun diensten zijn toegankelijk voor iedereen. Ze zijn trots op hun vermogen om conflicten in Almere en omgeving op te lossen.

Onze Mediators in Almere

Rezwan Wali

Mediator

Meike Ates

Mediator

Esther Visser

Eigenaar / Mediator