Maeglink

Maak een afspraak

(088) - 0665020

Enschede

De mediators van Maeglink in Enschede bieden professionele hulp bij het efficiënt en effectief oplossen van geschillen

Plan een kennismakingsgesprek

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met een van onze mediators in Enschede

Mediation in Enschede

Bij Maeglink zijn wij overtuigd van de voordelen van mediatie als manier om conflicten op te lossen in vergelijking met rechtszaken. Als u op zoek bent naar mediation in Enschede, dan is ons team van ervaren mediators de beste keuze. Vanaf onze locatie in Enschede werken zij dagelijks aan het vinden van passende oplossingen voor conflicten.

Bij Maeglink creëren wij een veilige en respectvolle omgeving waar u samen met onze mediators uw conflicten kunt bespreken en samen zoeken naar een oplossing die voor alle partijen werkt. Onze gespecialiseerde trainingen, jarenlange ervaring en hoge kwalificaties maken ons de ideale partner voor bedrijven, organisaties, individuen en gezinnen in Enschede en omgeving.

Kies voor een snelle en doeltreffende manier om conflicten op te lossen en neem contact op met Maeglink in Enschede. Onze deskundige mediators staan klaar om samen met u te werken aan het vinden van een passende oplossing.

Waarom deze mediator in Enschede?

De mediators van Maeglink in Enschede bieden professionele hulp bij het efficiënt en effectief oplossen van geschillen. Ze beschikken over jarenlange ervaring en zijn opgeleid in conflicthantering. Ze geloven dat conflicten vaak voortkomen uit miscommunicatie en onbegrip en zijn gericht op het verminderen van deze problemen. Het team van mediators streeft naar snelle en duurzame oplossingen en hun diensten zijn toegankelijk voor iedereen. Ze zijn trots op hun vermogen om conflicten in Enschede en omgeving op te lossen.

Onze Mediators in Enschede

Rezwan

Rezwan Wali

Mediator

Meike

Meike Ates

Mediator

Esther

Esther Visser

Eigenaar / Mediator