Maeglink

Maak een afspraak

(088) - 0665020

Kampen

De mediators van Maeglink in Kampen bieden professionele hulp bij het efficiënt en effectief oplossen van geschillen

Plan een kennismakingsgesprek

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met een van onze mediators in Kampen

Mediation in Kampen

Bij Maeglink geloven wij sterk in de kracht van mediatie als een efficiëntere manier om conflicten op te lossen dan een juridische procedure. Als u op zoek bent naar een oplossing voor uw conflicten in Kampen, dan zijn onze ervaren mediators de perfecte keuze. Vanaf onze locatie in Kampen werken zij dagelijks aan het vinden van passende oplossingen voor conflicten.

Bij Maeglink bieden wij een veilige en respectvolle omgeving waar u samen met onze mediators kunt praten over uw conflicten en samen zoeken naar een oplossing die voor alle partijen werkt. Onze gespecialiseerde trainingen, jarenlange ervaring en uitstekende kwalificaties maken ons de perfecte partner voor bedrijven, organisaties, individuen en gezinnen in Kampen en omstreken.

Kies voor een snelle en effectieve manier om conflicten op te lossen en neem contact op met Maeglink in Kampen. Onze ervaren mediators zijn gereed om samen met u te werken aan het vinden van een oplossing.

Waarom deze mediator in Kampen?

De mediators van Maeglink in Kampen bieden professionele hulp bij het efficiënt en effectief oplossen van geschillen. Ze beschikken over jarenlange ervaring en zijn opgeleid in conflicthantering. Ze geloven dat conflicten vaak voortkomen uit miscommunicatie en onbegrip en zijn gericht op het verminderen van deze problemen. Het team van mediators streeft naar snelle en duurzame oplossingen en hun diensten zijn toegankelijk voor iedereen. Ze zijn trots op hun vermogen om conflicten in Kampen en omgeving op te lossen.

Onze Mediators in Kampen

Rezwan

Rezwan Wali

Mediator

Meike

Meike Ates

Mediator

Esther

Esther Visser

Eigenaar / Mediator