Maeglink

Maak een afspraak

(088) - 0665020

Onze mediators

Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van een oplossing voor uw conflicten.

Ontmoet onze experts

Esther

Esther Visser

Eigenaar / Mediator

Op zoek naar een effectieve oplossing voor uw conflict?

Onze aanpak is gericht op het bevorderen van communicatie en het creëren van een constructieve en respectvolle omgeving voor dialoog.

Wat kost mediation?

De overheid vergoedt soms een deel van de kosten die u maakt als u een mediator nodig heeft. Dit hangt af van het inkomen van u en uw partner en het vermogen dat u bezit.

Hoeveel mediation gesprekken?

Gemiddeld neemt een mediationtraject één tot drie sessies in beslag. Een eerste mediation gesprek kan al worden ingepland binnen twee weken.

Waarom Maeglink?

Maeglink verbindt

Ondanks dat al onze mediators een juridische achtergrond hebben, geloven we bij Maeglink dat een conflict meer is dan het juridische geschil. Dit betekent dat er naast juridisch inhoudelijke kennis, ook kennis en aandacht dient te zijn voor de persoonlijke aspecten, emoties en communicatie, die bij het ontstaan en oplossen van problemen altijd meespelen.

Bij mediation houden partijen de regie in handen, waardoor ze zelf over hun eigen conflict kunnen blijven beslissen. Omdat ze de oplossing niet opgelegd krijgen, zoals het geval is bij procederen, beklijft die meer.

Onze Expertises

Maeglink heeft specialistische kennis in verschillende gebieden

Onze mediators hebben ervaring in meerdere gebieden en zijn niet noodzakelijkerwijs gespecialiseerd in één specifiek gebied. De hiernaast staande gebieden komen het meest voor binnen mediation.

Arbeidsconflicten
85%
Familieconflicten
90%
Buurtconflicten
65%
Zakelijke conflicten
80%

Kom jij ons team versterken?

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mediators die ons willen helpen onze doelstellingen te bereiken. Als lid van ons team zul je de kans krijgen om jezelf te ontwikkelen en te groeien, terwijl je bijdraagt aan het succes van ons bedrijf. Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan snel je cv en motivatiebrief op, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!