Maeglink

Maak een afspraak

(088) - 0665020

Opleiding tot mediator

Onze masterclasses zijn ontworpen door ervaren mediators met jarenlange ervaring in het veld. Zij delen hun kennis en ervaring en geven u praktische vaardigheden die u meteen in de praktijk kunt toepassen.

Masterclasses over Mediation

Schrijf u vandaag nog in voor één van onze masterclasses over mediation en ontdek hoe u uw vaardigheden kunt verbeteren en uw conflicten op een effectieve manier kunt oplossen. Wij zien u graag binnenkort in één van onze masterclasses!

Opleiding tot mediatior

Mediation is in onze huidige maatschappij niet meer weg te denken. Mede door de zwaar belaste rechtspraak kiezen steeds meer juristen ervoor om zich om te laten scholen tot mediator. Toch merken wij in de praktijk dat er nauwelijks opleidingsmogelijkheden zijn voor startende mediators. Nadat de MfN opleiding is afgerond, word je gezien als volwaardig mediator. Dit is uiteraard niet het geval; dit is immers maar een kortdurende opleiding. Veel startende mediators hebben dan ook de wens om nog een tijd mediator-stagiaire te worden alvorens ze zelf aan de slag gaan.

Ben jij een startende mediator, maar beschik je niet over de benodigde praktijkervaring? Bij Maeglink kan je aan de slag om zo deze praktijkervaring op te doen.

Heb jij net je masteropleiding Rechtsgeleerdheid afgerond of denk je na over een carrièreswitch? Bij Maeglink is dan de ruimte om als mediator-stagiair(e) te starten. In deze functie behaal je in het eerste halfjaar de benodigde opleidingen en loop je mee met mediators om voldoende praktijkervaring op te doen. Samen met jou kijken we kritisch wat jij nodig hebt om als volwaardig mediator aan de slag te gaan. Pas op het moment dat jij er klaar voor bent, zal je jouw eigen zaken gaan draaien.