Maeglink

Maak een afspraak

(088) - 0665020

Masterclasses 2024

Onze masterclasses zijn ontworpen door ervaren mediators met jarenlange ervaring in het veld. Zij delen hun kennis en ervaring en geven u praktische vaardigheden die u meteen in de praktijk kunt toepassen.

Masterclasses over Mediation

Schrijf u vandaag nog in voor één van onze masterclasses over mediation en ontdek hoe u uw vaardigheden kunt verbeteren en uw conflicten op een effectieve manier kunt oplossen. Wij zien u graag binnenkort in één van onze masterclasses!

Masterclass Arbeidsmediation voor HR-professionals

Conflicten op het werk, ofwel arbeidsconflicten, zijn aan de orde van de dag. De cruciale rol van HR bij het bevorderen van een gezonde en positieve werkcultuur vormt de kern van deze op maat gemaakte masterclass. Maeglink Legal Mediation biedt HR-professionals de gelegenheid hun kennis te verdiepen en vaardigheden te versterken in het effectief oplossen van conflicten op de werkvloer.

Masterclass Mediation in de Jeugdzorgsector

De inzet van mediation in de jeugdzorg is de afgelopen jaren gestaag toegenomen en bemiddelingsvaardigheden worden al veelvuldig ingezet. Met deze verdiepende training beoogt Maeglink Legal Mediation het gat aan juridische kennis te verkleinen tussen de juridische sector en de jeugdzorgsector, zodat we gezamenlijk de doelgroep nog beter kunnen bijstaan.

Masterclass Mediationvaardigheden & Interventietechnieken voor Studenten

Deze praktisch ingerichte masterclass komt tegemoet aan de begrijpelijke wens van zowel rechtenstudenten als de rechtspraktijk om meer aandacht te besteden aan soft skills mediationvaardigheden en interventietechnieken. Maeglink Legal Mediation biedt rechtenstudenten hiermee de kans fundamentele mediationvaardigheden toe te voegen aan hun basisrepertoire en zo in te spelen op de toenemende behoefte vanuit de praktijk aan alternatieve vormen van geschillenbeslechting zoals mediation.