Maak een afspraak

(088) - 0665020

Masterclasses 2023

Onze masterclasses zijn ontworpen door ervaren mediators met jarenlange ervaring in het veld. Zij delen hun kennis en ervaring en geven u praktische vaardigheden die u meteen in de praktijk kunt toepassen.

Masterclasses over Mediation

Schrijf u vandaag nog in voor één van onze masterclasses over mediation en ontdek hoe u uw vaardigheden kunt verbeteren en uw conflicten op een effectieve manier kunt oplossen. Wij zien u graag binnenkort in één van onze masterclasses!

Masterclass onderhandelen & mediation voor rechtenstudenten

De Masterclass Mediation is een unieke kans voor rechtenstudenten om hun vaardigheden en kennis op het gebied van conflictoplossing en mediatie te verdiepen. De masterclass wordt gegeven door ervaren mediators en juridische experts die hun praktijkervaring delen en deelnemers inzicht geven in de praktijk van het werk als mediator.

Masterclass mediation voor overheidsprofessionals

Een of meer gesprekken tussen burger en ambtenaar doen soms al wonderen. In deze masterclass zullen wij samen met jullie gaan onderzoeken wat de plaats van mediation is en wanneer overheden het conflicthanteringspalet zouden kunnen toepassen. Van informele aanpak tot mediation. Hoe bepaal je welke interventies op welk moment geschikt zijn en wat zijn de aandachtspunten en dilemma’s?

Masterclass arbeidsmediation

Steeds vaker wordt mediation geadviseerd door de arboarts. Hoe kan je hier het best mee omgaan als werkgever? En is mediation dan nog vrijwillig? Hoe kies je een geschikte mediator die voor zowel de werknemer als de werkgever geschikt voelt. Wie worden vervolgens aan de mediationtafel uitgenodigd en hoe ga je om met de juridisch adviseurs? Kortom: wat is jouw rol en hoe geef je daar vorm aan?