Maeglink

Maak een afspraak

(088) - 0665020

HOME -
Masterclasses 2023

Masterclass Arbeidsmediation voor HR Professionals

Een eendaagse training in Arbeidsmediation door professionals uit de praktijk, speciaal ontworpen voor HR-professionals.

Voor wie

Conflicten op het werk, ofwel arbeidsconflicten, zijn aan de orde van de dag. De cruciale rol van HR bij het bevorderen van een gezonde en positieve werkcultuur vormt de kern van deze op maat gemaakte masterclass. Maeglink Legal Mediation biedt HR-professionals de gelegenheid hun kennis te verdiepen en vaardigheden te versterken in het effectief oplossen van conflicten op de werkvloer.

Programma

Tijdens deze verdiepende masterclass starten we met een introductie arbeidsmediation, waarin elke fase van het mediationproces wordt belicht en het verschil met bemiddeling wordt toegelicht. We onderzoeken de specifieke rol van HR binnen dit proces, inclusief de mogelijkheden van preventieve maatregelen en exit-mediation. Gezamenlijk verkennen we het scala aan arbeidsconflicten, variërend van discriminatie en pesten tot grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Mediation voorgesteld vanuit de Arbodienst wordt uitvoerig besproken, met specifieke aandacht voor ziekteverzuim, re-integratie en het criterium van vrijwilligheid. We zoomen in op ethische kwesties en andere uitdagingen binnen HR, zoals omgaan met multiculturele dynamieken, machtsverschillen en het verhoogde risico op burn-out klachten. Het juridisch kader met betrekking tot de rechten en plichten van werknemers en werkgevers wordt toegelicht, evenals andere juridische aspecten van arbeidsmediation. Met behulp van praktijkvoorbeelden en succesverhalen illustreren we het belang en de kracht van arbeidsmediation.

Conflictoplossingsvaardigheden

Onze masterclass biedt naast theoretische kennis ook praktische oefeningen en rollenspellen voor het ontwikkelen van essentiële conflictbemiddelingsvaardigheden voor HR-professionals.

Aanmelden

Wil jij als HR-professional jouw bemiddelingsvaardigheden versterken? Meld je vandaag nog aan voor onze Masterclass Arbeidsmediation voor HR-professionals!

Contactinformatie

Hebt u vragen of wilt u meer weten over onze Masterclasses? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Hoofdkantoor

Zuiderzeelaan 25, 8017 JV Zwolle

E-mailadres

Info@maeglink.nl

Telefoonnummer

+31 088 066 5020

Openingstijden

Ma – Vr 08:30 – 17:30 

Aanmelden voor deze Masterclass? Dat kan binnenkort. Houd onze website in de gaten.

Heb je alvast vragen over deze Masterclass? Neem contact met ons op via info@maeglink.nl