HOME -
Masterclasses 2023

Masterclass Mediation in de Jeugdzorgsector

Doe waardevolle juridische kennis op als bemiddelaar in de jeugdzorg met onze unieke eendaagse training, speciaal ontworpen voor jeugdzorgprofessionals.

Voor wie
De inzet van mediation in de jeugdzorg is de afgelopen jaren gestaag toegenomen en bemiddelingsvaardigheden worden al veelvuldig ingezet. Met deze verdiepende training beoogt Maeglink Legal Mediation het gat aan juridische kennis te verkleinen tussen de juridische sector en de jeugdzorgsector, zodat we gezamenlijk de doelgroep nog beter kunnen bijstaan.

Programma

We richten ons op het relevante juridisch kader en verhelderen het klacht- en tuchtrecht. Door de kennislacune te overbruggen, streven we ernaar de samenwerking tussen beide sectoren nog doeltreffender en efficiënter te maken. Naast theoretische kennis biedt deze masterclass ruimschoots gelegenheid voor casuïstiek uit de praktijk en brainstormsessies, zodat we kunnen inspelen op de specifieke kennisbehoefte binnen jeugdzorg. Dit zal een mooie aanvulling vormen op de Ouderschap Blijft training, waar veel jeugdzorgprofessionals al effectieve conflictbemiddelingsvaardigheden hebben opgedaan. Kortom: de training biedt jeugdzorgprofessionals de gelegenheid belangrijke juridische kennis voor het werkveld te vergaren.

Aanmelden

Wil jij als bemiddelaar binnen jeugdzorg ook beschikken over de benodigde juridische kennis? Meld je vandaag nog aan voor onze Masterclass Mediation in de Jeugdzorgsector!

Contactinformatie

Hebt u vragen of wilt u meer weten over onze Masterclasses? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Hoofdkantoor

Zuiderzeelaan 25, 8017 JV Zwolle

E-mailadres

Info@maeglink.nl

Telefoonnummer

+31 088 066 5020

Openingstijden

Ma – Vr 08:30 – 17:30 

Aanmelden voor deze Masterclass? Dat kan binnenkort. Houd onze website in de gaten.

Heb je alvast vragen over deze Masterclass? Neem contact met ons op via info@maeglink.nl